stekjes workshops met Mama Botanica

Leer alles over het stekken van je kamerplanten en krijg een verzameling stekjes mee naar huis om je plantenverzameling mee uit te breiden. We gaan aan de slag met plantjes, schaartjes, stokjes, potjes en verse potgrond om je kennis van het stekken flink uit te breiden!

Deze stekjes workshops vindt op za 31 augustus en zo 1 september plaats op een supermooie locatie in Amsterdam West: Kas Keerweer. Een magische verborgen kas waarin de druiven aan het plafond groeien en mooie houten tafels staan, de ideale plek voor een Stekjes Workshop!

Tijdens deze workshop zullen we een heel aantal verschillende planten gaan stekken zoals bijvoorbeeld de stippenplant, het erwtenplantje en de watermeloen peperomia.

Je gaat na afloop van de workshop naar huis met een mooie verzameling zelf-gestekte stekjes.

De tickets kosten €35,- per persoon (inclusief koffie/thee, een verzameling stekjes, aarde, potjes, antwoord op al je vragen en veel nieuwe plantenkennis!). Er kunnen per workshop maximaal 16 mensen mee doen, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Voor tijden en tickets ga je naar deze link:
https://www.mamabotanica.nl/blog/stekjesworkshop-kas-keerweer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *