workshop ‘Upcycle een avocado tot collier’

Maak een collier met organisch materiaal

We gaan aan de slag met materiaal waar je waarschijnlijk niet eens bij stil staat dat je er iets moois van kan maken, de avocado pit! De pit droogt op in erg mooie kleuren waar we kralen en een hanger van kunnen maken.
Ook werk je met (verzilverd) koperdraad om een hangeroog en eventuele spacers te maken. Doordat de verse pit na bewerking nog een tijd moet drogen werk je ook met reeds gedroogde schijfjes van pitten. Neem gerust je eigen pit mee, alleen mag deze niet ouder dan 1 week zijn + haal het schilletje er alvast vanaf.
Voor volwassenen/ teens vanaf 10 jaar ( max. 10 deelnemers per workshop, zodat we goed afstand kunnen houden)

Prijs 10,-

Wanneer: zondag 20 september

Wil je deelnemen? Stuur een mail naar noviteiten@atelieratelien.nl Deur open vanaf 15:15 uur. De workshop begint om 15:30 uur .

meer info op www.atelieratelien.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *