de verhalenkas

Storytelling zoals het bedoeld is..

Een voorstelling voor en door de buurt. Het concept is simpel: professionele verhalenvertellers i.c.m. buurtbewoners die iets te vertellen hebben. Samen maken ze een korte kroniek wat wat er werkelijk speelt in de buurt. De levendigheid van de buurt verwoord door mensen die het weten en kunnen.

De Verhalenkas combineert Storytelling en de actualiteit op een unieke locatie in stadsdeel de Baarsjes in Amsterdam. Medewerking wordt verleend door Iwan Dam en Andre Besseling. De muziek wordt verzorgd door Rene Idema.

Vanuit de buurt komen de sappigste verhalen naar voren. Op 4 oktober van barvrouw Nienke van cafe Treffers en van andere buurtbewoners die iets te vertellen hebben over wat hen raakt en aan het hart gaat.

De buurt zal na de VERHALENKAS nooit meer hetzelfde zijn….

Zondag 4 oktober, zondag 8 november en zondag 6 december van 16.00 tot 18.00 uur

Entree: 5,00 /Kinderen 2,50

Ivm beperkt aantal plaatsen graag reserveren via kaskeerweer@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *