workshop: hoe maak je zelf een wormenbak?

Een wormenbak, hoe werkt dat?

Je kunt thuis, op je balkon of in je tuin zelf compost en plantenvoeding maken, met een wormenbak. Hoe werkt het eigenlijk? Hoe hou je thuis wormen om mee te composteren? Wat kan er wel en niet in een compostbak? Je hoort hoe je thuis aan de slag kunt en we laten zien hoe je, je eigen wormenbak maakt. Waarom aarde verplaatsen als je het zelf kunt maken? Composteren is leuk, makkelijk en hartstikke duurzaam.

Na deze presentatie weet je: – … hoe wormen compost maken van jouw keukenafval – … wat je aan de wormen kunt voeren – … wat je verder nodig hebt om wormen thuis te laten composteren – … wat compost is en wat je er mee kunt – … hoe je zelf een wormenbak kunt maken.

Tijdens deze middag zie je: – … hoe wormencompost eruit ziet – … welke wormen precies composteren (Eisenida Fetida) – … een zelfgemaakte wormenbak .

KOM OOK EN LAAT JE INSPIREREN

Datum : Zondag 11 oktober van 13:00-15:00

Locatie : Kas Keerweer, Adm de Ruyterweg 19, 1057JT, Amsterdam

Kosten : € 10, – per persoon Er is plek voor 12 deelnemers.

Meer info & aanmelden : Jaffie@cityplot.org / 06 24 53 63 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *