Cascoland – Foodsale

Cascoland maakt samen met de buurt de lekkerste dingen. Kom food shoppen bij de kas!

We maken conserven van geredden groentes van marktplein 40’45 samen met koks uit de buurt (van oa Vrouw en Vaart). We passen de beschikbare kennis in de wijk rondom conserveringstechnieken toe op voedseloverschotten om gezamenlijk gezonde, betaalbare en lekkere producten te maken. We vinden een afzet markt bij oa The Villy en Buurderij en creëren op deze manier een circulaire economie waar de buurtbewoners kennis kunnen uitwisselen, in contact komen met elkaar én iets aan verdienen.

Cascoland is een internationaal Amsterdams netwerk van kunstenaars, architecten, ontwerpers en performers die een fascinatie delen voor interdisciplinaire interventies in de openbare ruimte die gericht zijn op de ontwikkeling van een ecologische en sociaal duurzame samenleving.

Datum : Zaterdag 24 april van 10:00 tot 13:00

Locatie : Kas Keerweer, Adm de Ruyterweg 19, 1057JT, Amsterdam

Kosten : gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *