6 juni: kinderwormshop

Zelf compost maken? Met je eigen wormenhotel kan het! We gaan wormenhotels maken van gebruikte emmers, dus we gaan: boren, knippen, karton scheuren en een wormenmaaltijd bereiden. Je leert hoe wormen leven, wat ze lekker vinden en wat niet, én hoe je met je emmers een prettige plek voor ze maakt. Als je hotel klaar is, kun je groente- en fruitafval aan ze voeren. Daar maken ze compost van en met die mooie compostaarde, kun je weer heerlijke groente en fruit laten groeien! Zo maak je samen met de wormen de kringloop rond. Aan het einde van de workshop neem je het wormenhotel, compleet met wormen, mee naar huis.

Kosten : € 7,50 – per kind, 7-11 jaar.

Meedoen? Reserveer je plek via deze link: https://www.chipta.com/…/36409/wormenhotel/event-info/ Meld je aan vóór 26 mei 2021 Let op: Zelf materialen meenemen! o.a. 2 dezelfde emmers met deksel . Instructies volgen na aanmelding. Meer info over workshop: eva@cityplot.org of whatsapp 0611161822

We houden rekening met Covid maatregelen. Deze Kinder-Worm-Shop wordt gegeven door Eva en Jaffie van Cityplot.org

We hebben er zin in! Tot dan 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *