kruidengeneeskunde 11 september

Voor de 2e keer deze bijzondere workshop in de kas!

Leer van Rens wat de gunstige effecten van kruiden en planten op ons kunnen zijn, gewoon vanuit je eigen tun of balkon! Deze middag is bedoelt om inzicht te krijgen in de basis van de kruidengeneeskunde die gebaseerd is op het elementaire systeem die in de meeste culturen aan de basis ligt van de gezondheidszorg. We maken een begin met het onderzoek naar jouw constitutie, volgens de kruidenleer die in de Ayurveda, Chinees, traditioneel westers en ook de moderne geneeskunde wordt gebruikt. Daarna zullen we meer inzicht krijgen in de onderliggende werkingen die kruiden hebben op ons lichaam, geest & daardoor op onze emoties. We zullen kruiden ruiken & proeven en hiermee een zalf maken die past bij jouw constitutie.

Wat je mee kan nemen:
– opschrijf boekje
– klein glazen potje met deksel (voor zalf)
– Eventueel eigen geoogste kruiden die je zou willen verwerken in de zalf,
(geen must)

Kruiden worden verzorgd.

Bijdrage: €7,50
Aanmelden: Graag zodat we weten hoeveel participanten er komen:
via rensspanjaard@gmail-com

zaterdag 11 september van 14.00 tot 16.00 uur

Locatie: Kas Keerweer
Admiraal de Ruyterweg 19, 1057 JT Amsterdam