Workshop: Hallo Aarde! in Kas Keerweer

Wanneer het je voor het laatste je handen lekker in de aarde gestoken? En hoe voelde dat? Voel jij je verbonden met de aarde waar je iedere dag overheen loopt? Heb jij het gevoel dat jullie goed voor elkaar zorgen? Jij en de aarde? 

(Tekst gaat door onder foto.)

Dat gaan we samen uitzoeken. Tijdens de vrolijke, actieve workshop Hallo Aarde! in Kas Keerweer. Op 16 april. Samen gaan we ontdekken hoe de microkosmos van de aarde werkt. We gaan zaadbommen maken, met de zaden van inheemse, geneeskrachtige planten. We gaan guerrilla tuinieren, om onze aarde veerkrachtiger te maken. En we gaan samen genieten van een fijne theeceremonie. Van 11 tot 16, inclusief lunch.

Deze workshop is samengesteld en wordt begeleidt door beeldend kunstenaar Dorian de Rijk en permacultuur expert Eva Thomassen (van Cityplot). Het programma is gebaseerd op de 3 belangrijkste permacultuur principes: Zorg voor aarde, eerlijke verdeling en zorg voor mensen. Deelnemen is gratis, maar donaties zijn welkom. Meld je aan via dorianderijk@gmail.com en ontdek hoe jij en de aarde samen jouw buurt (nog) leuker kunnen maken.