Monsters

Invasieve exoot geeft feestje! De Japanse Duizendknoop nodigt je uit voor een serie vrolijk workshops tussen 27 september en 1 november. Kom ook en ga mee op monsterjacht! Reserveer nu je plek via eventbrite.com of stuur een mail naar monsterskaskeerweer@protonmail.me

Laat je inspireren door professionele kunstenaars die met je meegaan op monsterjacht. Ontdek hoe andere deelnemers reageren als ze oog in oog staan met een invasieve exoot. En ga lekker aan de slag. Met een kunstwerk voor jezelf en eentje om uit te delen. Samen maken we er een magisch, monsterlijk feestje van! 

De Japanse Duizendknoop is de meest invasieve exoot. Maar is deze plant echt zo gevaarlijk? Of heeft dit “monster” juist een heleboel verschillende kanten? En hoe ga je daar dan mee om? Dat gaan we onderzoeken tijdens een serie vrolijke, actieve workshops in Kas Keerweer. 

Deelnemen aan Monsters is gratis, inclusief plantvriendelijk eten. Donaties zijn welkom. Je kunt meedoen aan de 4 workshops op woensdagavonden, aan het evenement op 28 oktober en aan de afterparty/evaluatie op 1 november. Maar deelnemen aan 1 workshop kan natuurlijk ook. Reserveer nu via eventbrite.com

Monsters workshop 1: 27 september, 19:00 – 22:00 (soft launch)
Monsters workshop 2: 4 oktober, 19:00 – 22:00
Monsters workshop 3: 11 oktober, 19:00 – 22:00
Monsters workshop 4: 18 oktober, 19:00 – 22:00
Monsters evenement: 28 oktober, 11:00 – 18:00
Monsters afterparty: 1 november, 19:00 – 22:00

Reserveer nu je plek via eventbrite.com

Monsters is een project van Dorian de Rijk, kunstenaar en artistic researcher.
Betrokken kunstenaars: Janna Ullrich, Josje Peters, Suraya Latul, Julius Dush, Hang Feng Chen, Sefer Memişoğlu, Jetske Verhoeven, Mitchel Thar en Michael Jurys. Kunsteducator: Priya Saktoe. Productie: Maureen Ho & Frank Bosma. Development: Auke Kranenborg. Creatief producent: Dorian de Rijk. Copywriter: Pieter Perry. Editor: Jordi Beukers.  

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Amsterdam 750, het Fonds voor Cultuurparticipatie, Gemeente Amsterdam West, het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Stichting Kas Keerweer.